2017. december 2., szombat

Junior Tabata/TRX edzések Tökölön



Jelentkezzetek, és próbáljátok ki edzésünket. Férőhelyünk korlátozott, így csak komoly jelentkezőket várunk. Viszont teljesen ingyen kipróbálhatod.

Egyesületi hozzájárulás van, mely 1 havi edzési lehetőséget biztosít a gyerekek számára.

Hozzájárulás mértéke 6.100 Ft/hó/fő.

(Ez korlátlan edzést takar, így aki hiányzik, az saját magával szúr ki, és saját fejlődését korlátozza. Betegséget, hiányzást kérjük jelezni az edzés előtt minimum SMS/facebook üzenetben, sajnos hiányzást nem áll módunkban a havi díjból kompenzálni. Kérjük ezek fokozatos betartását.)


Edzésről általánosságban:

Junior Tabata/TRX edzés alap állóképességet, és az erőnlétet hivatott fejleszteni egyesületi formában, ahol közösségben, csapatban tanul meg a gyermek dolgozni/edzeni. Fejlődése egyedi, sem számolásra, sem ritmusra nem kell dolgozni, de megtanítja a becsületes edzésre, fegyelemre, figyelemre.

1/2 évenként felmérés van a kiválasztott gyakorlatokból, így a gyermek és a szülő is visszajelzést kap a fejlődés mértékétől.

A letett vizsgának értéke van, hiszen előbb az egyesületi jelvény viseléséért, majd a rangjelzésért dolgoznak meg a gyerekek.

Ehhez edzőtáborokat tartunk, és az edzések a gyerekek korosztályához igazítva sportjátékokkal tarkítva.

Számtalan előnye van annak, ha a gyermek sportol, így nem győzzük hangsúlyozni a szülőknek, hogy keressék meg a gyermekek számára ideális közösséget, ahol szeretetben, de fegyelmezettségre, fejlődésre ösztönzik őket. Mi erre törekszünk, várjuk Önöket szeretettel!


Regisztráció a próbaedzésre:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése